« Önceki Ürün | Sonraki Ürün »

PDF olarak görüntüle

RAF Ürün Kodu 0925A

Anahtar Kelimeler: Yüksek Hadveli | Trapez | Bahçe Çatı | Yeşil Duvar

Acduran İnşaat - Yüksek Hadveli Trapezler



Özel hadve yüksekliklerine sahip trapez ile çelik çatılarda aşık arası sınırlamaları kaldırılabiliyor. Acduran İnşaat'ın yurtdışından ithal ettiği özel hadve yüksekliğine sahip trapez ile çatı imalatları daha hızlı ve ekonomik gerçekleşebileceği gibi mimarı kısıtlamalar ve statik problemler de ortadan kalkıyor.



Genellikle Türkiye'deki mevcut malzeme seçeneklerinin kısıtlı olması nedeni ile çatılar, üzerinde gezilmeyecek alanlar olarak kabul ediliyor ve buna göre dizayn ediliyor. Ancak bu özel trapezlerin hareketli yükleri taşımadaki üstün kabiliyetinden dolayı çatıları da gezilebilir alanlar haline getirmek mümkün.



JM TPO Membran
Thermoplastik polyolefin, üst ve aradaki polyester keçe taşıyıcısı sayesinde kopma, yırtılma ve delinmeye karşı dayanım üstünlüğü sağlanıyor. TPO'nun montajı kısa sürede yapılabiliyor ve daha az bakım gerektiriyor. Thermoplastik yapısı ve ısıyla kaynak yapılabilme özelliği sayesinde tamir edilmesi de oldukça kolay.


T50-T55

JM TPO membranın en önemli avantajlarından biri de çok geniş alanları tek parça olarak geçebiliyor olması. Dünyanın en geniş örtü enine sahip (3,76x30,5 m) TPO membranı üretilebiliyor. Bosh Rexroth yönetim binasında çatı ve cephe imalatında Pruszynski marka trapez ve JM marka TPO membran tercih edilmiş.


T 60-T 92

Baumax-X yapı marketler zincirinin Samsun'da yapmış olduğu inşaatın çatı ve cephe imalatı da Acduran İnşaat tarafından gerçekleştirilmiş. Projenin çatı alanı 11.800 m² olup Pruszynski T92 trapez (açıklık 2,70 m) +Rockwall marka taşyünü (5+6 cm) ve John Manville marka TPO membran kullanılmış. Cephe kaplaması Fischer marka Sinus 42 formu ile yapılmış. Alt taşıyıcı ise Pruszynski 600x120 formu kaset kullanılmış.



T135-T150

Baumax-X yapı marketin yeni yatırımının temelleri İzmit'te atılıyor. Acduran İnşaat da firmanın çatı-cephe kaplama işlerini üstleniyor.


T160

Antalya İç Hatlar Terminali'nin çatı kaplama işlerinde de JM TPO membran kullanılmış.

Detaylı bilgi talep formuDetaylı bilgi talep formu

Firmanın İletişim Bilgileri:

Acduran İnşaatAcduran İnşaat
A: Yukarı Dudulu Mah., Bayraktar Bulvarı, Kule Sok., No:41 D: 6/7 34775 Ümraniye
İSTANBUL - Türkiye
T: 0216 527 35 00
F: 0216 527 35 38
W: www.acdinsaat.com www.decraturk.com

Bu ürünün diğer tanıtım sayfaları:

0925 Acduran İnşaat Yüksek Hadveli Trapezler

Bu firmanın yayınlanmış diğer ürünleri:

0924 Acduran İnşaat Decra Metal Kiremit Sistemleri
0924A Acduran İnşaat Decra Metal Kiremit Sistemleri
0924B Acduran İnşaat Decra Metal Kiremit Sistemleri
1142 Acduran İnşaat Keylite Çatı Penceresi

Bu ürünün tanıtıldığı RAF sayıları:

Sayı 24 / Sayfa 73

Bu sayfadaki ürün bugüne kadar 702 kez izlendi

Detaylı bilgi almak için...



* İşaretli alanlar mutlaka doldurmanız gereken alanları belirtmektedir.
Aşağıdaki formu doğru ve eksiksiz doldurmaniz, bilgi istediğiniz firmaların sizinle daha hızlı ve doğru bir iletişim kurması açısından önemlidir.

Adınız, Soyadınız *
Doğum Yılınız * (Örn: 1970)
E-Posta Adresiniz *
Mesleğiniz *
Kurumunuz *
İş Telefonunuz * (Örn:216 3550000)
Cep Telefonunuz
Adresiniz *
Mesajınız: *
Resim Doğrulama: *

İPUCU: küçük harf "n", küçük harf "y", küçük harf "w", küçük harf "h", büyük harf "D", küçük harf "u"

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!