İç Mekan ÜrünüIslak MekanÜrün

Taşın Dönüşümüne Çarpıcı Bir Estetik Geliyor: Dekton Industrial

Ünlü tasarımcı Daniel Germani tarafından tasarlanan Dekton Industrial koleksiyonuna Laos, Soke, Kreta ve Lunar renkleri eklendi. Doğa şartlarının etkisiyle oluşan organik desenleri yansıtarak çarpıcı bir estetik sunan renklerle taşın biyolojik dönüşümü devam ediyor.

Zamanın metal ve beton üzerindeki etkisini çağdaş ve kentsel bir duyguyla sunan ultra kompakt yüzey Dekton’un ünlü tasarımcı Daniel Germani tarafından tasarlanan çevre dostu Industrial koleksiyonu; Laos, Soke, Kreta ve Lunar isimli mat renkleriyle taşın dönüşümüne yeni bir boyut kazandırıyor. Yeni renkler, koleksiyondaki zengin tasarıma sahip diğer renkler gibi çizilmeye, leke ve ısıya karşı direnç gibi üstün teknik özelliklere sahip olmasının yanı sıra etkileyici görünümüyle geniş yelpazede mimari projelerde kullanılmaya ideal bir malzeme oluyor.

Seçkin Ortamlar İçin Laos
Endüstriyel malzemelerden esinlenilerek geliştirilen Laos, betonun etkileyici bir yeniden yorumu olarak yansıyor. Koyu renkli ve aşınmış görünümlü olarak sunulan Laos, Industrial serisinin kişiliğini tanımlarken; bu kişiliği yeniden yorumlayarak en yenilikçi şekilde gözler önüne seriyor. Bu rengin estetiği, seçkin ortamlar için tasarlanan gri damarlar ve altın tonların öne çıktığı mat yüzeyle zirveye çıkıyor.

Klasikçilerin Tercihi Soke
Klasik beton zeminlerden esinlenilerek geliştirilen Soke, özenli ve farklı bir estetiği yansıtıyor. Çatlaklara sahip yapısı, detaylarla bezeli arka planla zarifçe bütünleşiyor. Taneli yapı ve taban, bir dizi gri tonuyla kusursuzca harmanlanarak her türden uygulamada kullanılabilecek bir renk oluşturuyor.

Sade Sevenler İçin Kreta
Beton yüzeylerden esinlenilerek tasarlanan Kreta, sade yapısıyla öne çıkıyor. Tasarımı yekpare ve sade görünse de tanecik yoğunluğuna bağlı olarak gelişigüzel düzende açık ve koyu renkli alanlar ortaya koyuyor. Mat dokusu ve gri rengi, her türden malzemeyle ideal uyum sergiliyor.

Moda İkonu Lunar
Endüstriyel estetik anlayışından esinlenilen Lunar, geleneksel betonun yeniden yorumlanmasıyla geliştirilmiş bir renk. Pürüzsüz yapısı ve beyaz tabanı, Lunar’ı bir moda ikonu haline getiriyor. Deseni ve arka planı, dengeli ve uyumlu bir şekilde bir araya geliyor, modern dekorasyonlarda görkemli bir sonuç veriyor.

Dekton Hakkında
Cosentino’nun ultra kompakt yüzey markası Dekton, hem iç hem de dış mekanlar için mimari ve tasarım dünyasında küresel bir lider olma hedefiyle yaratılmış, yenilikçi bir yüzey kategorisidir. Dekton, cam ve porselen malzemeler ile kuvars yüzeyleri üretmek için kullanılan hammaddelerin bir karışımıdır. Dekton yüzeyi her türlü yüksek kalitede malzemeyi yeniden canlandırabilir. Geniş formatta (320 cm x 144 cm’ye kadar) ve farklı kalınlıklarda (0,4 cm, 0,8 cm, 1,2 cm, 2 cm ve 3 cm) üretilmektedir. UV ışınlarına, çizilmelere, lekelere, darbelere ve termal şoka karşı yüksek dirençli olan Dekton gözeneksiz yapısıyla sıvıları emmez. Dayanıklıdır ve bakımı kolaydır. Zeminler, cepheler, duvar kaplamaları ve tezgahlar da dahil olmak üzere iç ve dış mekanlarda kullanım potansiyeline sahiptir. Prestijli mimar ve tasarımcı Daniel Libeskind, İber Yarımadası’ndaki tek çalışması olan “Beyond the Wall” tasarımında Dekton’u kullanmıştır. Dekton; cephe, zemin ve diğer kaplamalar gibi farklı alanlarda 40.000 m²’den fazla ürünün kullanıldığı Movistar’ın Rafa Nadal Akademisi’nin sponsorluğunu üstleniyor. Parlak yüzeyli Dekton XGloss, 2016 Red Dot Ürün Tasarım Ödülü‘nü kazanmıştır.

İlgili Yazılar
İnce YapıÜrün

QUA Granite’ten Lave Dore Serisi

1 Mins read
QUA Granite’in Lave Dore serisi ile mekanlar siyahın zarafeti ile buluşuyor. QUA Granite’in yeni Lave Dore serisi, 7mm kalınlığı ile mekanlara hem…
İnce YapıÜrün

2tec2 High Tech Flooring Dokuma Vinil Zemin Kaplaması

1 Mins read
2tec2 halının şıklığını, vinilin yüksek performansı ile birleştiren uzun ömürlü bir zemin kaplama malzemesidir. %100 Belçika üretimi olan dokuma vinil zemin kaplaması,…
İnce YapıÜrün

Object Carpet

1 Mins read
Object Carpet marka olarak 50. yılını kutladı. Avrupa’nın en kaliteli halı markalarından biri olan Object Carpet Almanya’nın en önemli 50 elit markası…
×
İç Mekan ÜrünüIslak MekanÜrün

Dekton Slim’den XGloss Parlak Yüzeyli Yeni Renkler